Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Paarden Gedrag Welzijn
Average rating:  
 9 reviews
 by Annette

Dank je wel dat je Lektor weer even in een ander licht hebt gezet voor mij. Ik begrijp nu veel beter hoeveel ruimte hij nodig heeft en dat is véél meer dan je denkt. En ook hoe ik me daarin voor hem nog stressarmer en begripvoller kan bewegen. Hij werd er zo lief van.

 by Jette de Vries

Ik ben superblij met de lessen van Fleur. Fleur heeft heel veel kennis en legt alles heel duidelijk en op een leuke manier uit waardoor je het heel goed kan toepassen. Je haalt heel veel uit haar lessen, echt een aanrader!

 by Mariska Hofman

Nadat mijn vorige hoefsmid moeilijk mee te praten was en de afspraken niet na kwam, waren mijn paard en pony daar echt de dupe van. Via via bij Fleur terecht gekomen. Mijn paard en pony bleken white line disease te hebben. Dat had de vorige smid nooit opgemerkt. Mijn paard had ontzettend last van krampigheid en kon daardoor 1 achterbeen nagenoeg niet optillen. Vanaf dag 1 was mijn paard heel content met de aanwezigheid van Fleur. Ze benaderd de dieren met respect, geduld en vertrouwen. Zij is eerlijk over diagnoses, weet waar ze het over heeft, maar heeft ook oog en oor voor de situatie en wat er binnen de mogelijkheden ligt van het dier en de eigenaar. Binnen een paar behandelingen had ik met Fleur en mijn paard een "dansje" ontwikkeld zodat we het achterbeen toch konden optillen en de hoef bekapt kon worden. Mijn paard is daar werkelijk nooit bij in paniek geweest. Altijd wilde ze contact maken met Fleur en leek ze te vragen of ze het goed deed. Het gaat Fleur echt om het dier, optimaal gezonde voeten en beschouwd de dieren of de voeten niet als een accessoire of een product. Ze houd daarbij voeding en beweging in acht. In de laatste maanden van mijn paard is ze van grote betekenis geweest voor mij en mijn paard. In een woord: TOPWIJF!

 by Gemma

Voor mijn paard zocht ik een bekapper, maar ook iemand die snapt hoe paarden in elkaar zitten. Door een negatieve ervaring met de vorige hoefsmid kreeg ik het advies Fleur te vragen. Het gaat nu prima! Mijn paard is ontspannen en Fleur weet wat goed is voor hem. Ze is heel kundig en daarnaast denkt ze met me mee en geeft adviezen. Heel fijn!

 by Marieke Kooiman

Al jaren ben je de hoefsmid van onze ezels en voorzie je ons van goed advies. Je benadering van ezels, de keuzes die je maakt in behandeling passen goed bij ons. Monique en ik zijn heel blij met je!

 by Silve

Hoefverzorging

Toen mijn paard hoefproblemen bleef houden, ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke hoefverzorger. Ik heb geen moment spijt gehad. Fleur is erg goed, geduldig en heeft echt verstand van zaken. Bovendien denkt ze altijd goed mee met wat het beste is voor mijn paard en wat voor mij haalbaar is. Ik zie dat de hoefgezondheid van mijn paarden na elke bekapping vooruit gaat!

 by Feline

Les in Paardengedrag
De lessen van Fleur zijn altijd variërend, leerzaam en leuk. De manier waarop ze de lessen geeft is heel prettig en vooral duidelijk uitgelegd. Fleur zelf is super aardig, waardoor een praatje ook niet altijd mis is.

 by Martin

Welzijn
Ik heb een restaurant en daar zit mijn expertise. Bij het restaurant horen twee ezels en twee geiten. Fleur ont zorgt mij volledig in hun verzorging: van de samenstelling, training en de begeleiding van het verzorgingsteam, tot de gezondheidsmonitoring en training van de dieren. Daarnaast stuurt zij ook de veearts en tandarts aan. Hierdoor kan ik mij volledig focussen op het restaurant. Ze doet alles op zo’n wijze dat mens en dier daar blijer en liever van worden. Ik zou haar niet kunnen missen.

 by Marit

Hoefverzorging
Fleur bekapt mijn paard sinds een jaar. Wat ik zo fijn vind aan haar, is de persoonlijke benadering naar mij, maar vooral ook naar mijn paard! In de tijd dat zij zijn hoeven doet, zijn deze steeds beter geworden. En door haar oplettendheid en kennis is zijn White line Disease snel ontdekt en vakkundig verholpen. Fleur staat altijd klaar om dingen uit te leggen, maar ook om met je mee te denken als je tegen problemen aanloopt. Ik ben elke keer weer super tevreden en zou haar iedereen aanraden.